Käteiskassanhoito Airue.net - sovelluksessa

Aloittaaksesi käteiskassanhoidon Airue.net - sovelluksessa sinun on ensimmäiseksi lisättävä käteistili. Käteistilin pääset lisäämään painamalla Käteistilien hallinta - painiketta Yrityskohtaiset asetukset - välilehdellä.

Paina Uusi käteistili - painiketta ja kirjoita haluamasi nimi uudelle käteistilillesi esim. Käteiskassa. Tämän jälkeen paina Tallenna - painiketta.

Kun olet luonut uuden käteistilin, näet sovelluksen aloitusnäkymässä uuden Käteistilit - kohdan. Klikkaamalla sitä pääset Käteistilit - välilehdelle.

Käteistilit - välilehdellä pääset tarkastelemaan käteistilien tapahtumia aikavälihaun perusteella sekä kirjaamaan tapahtumia. Tarvittaessa voit myös ladata käteistilin tapahtumat Excel-tiedostona esimerkiksi kirjanpitoa varten.

Painamalla Uusi tapahtuma - painiketta pääset kirjaamaan tapahtumia käteistilille. Avautuvassa lomakkeessa syötä vain tapahtuman tiedot ja paina Tallenna.

Käteiskuitit ja maksusuoritukset laskuihin

Kun olet lisännyt ohjelmaan käteistilin, voit laskun maksulomakkeella sekä ostokuittien ja myyntikuittien lomakkeilla valita maksutavaksi tai maksun vastaanottotavaksi luomasi käteistilin. Tällöin käteistilitapahtumaa ei tarvitse erikseen kirjata vaan kirjaukset luodaan automaattisesti

Alla olevista kuvista näet esimerkit käteistilin käytöstä laskun maksusuoritusta kirjattaessa sekä ostokuittia ja myyntikuittia kirjattaessa.

Antoisia hetkiä Airue.net - ohjelmiston parissa!