Tarjoukset, tilausvahvistukset ja lähetteet Airue.net - sovelluksessa

Airue.net:issä tarjoukset, tilausvahvistukset ja lähetteet liittyvät aina johonkin tiettyyn laskuun. Pääset luomaan tarjouksia, tilausvahvistuksia ja lähetteitä Uusi lasku - lomakkeella laskuerittelyn alapuolella löytyvistä painikkeista.

Painikkeet avaavat kukin oman tulostuspohjansa mukaisen esikatselunäkymän. Voit muokata tulosteeseen tulevia tietoja Muokkaa - painikkeesta, sekä ladata tulosteen pdf-tiedostona Lataa pdf - painikkeesta. Tulosteiden juoksevat numeroinnit alkavat oletuksena 1:stä, mutta voit halutessasi asettaa aloitusnumeron Yrityskohtaiset asetukset - välilehdellä.

Laskuttamattomat tarjoukset, tilausvahvistukset ja lähetteet, näkyvät eriteltyinä Keskeneräiset tehtävät - välilehdellä.

Jo laskutettuja tarjouksia, tilausvahvistuksia ja lähetteitä voit tarkastella avaamalla laskun tiedot Myynnit - tai Myyntisaamiset - välilehdellä.