Tervetuloa käyttämään Airue.net - ilmaista laskutusohjelmaa

Valitse aihe josta haluat lisätietoja:

Laskutus

Reskontranhoito

Verkkolaskutus ja ostolaskutus

Tarjoukset, tilausvahvistukset ja lähetteet

Ostoreskontra

Tuoterekisteri ja varastonhallinta

Kirjanpitotositteiden tallennus

Käteiskassanhoito

Yrityksen lisääminen

Voit lisätä Airue.net - järjestelmään yrityksiä yläpalkissa äärioikealla sijaitsevasta Palaa yrityksen valintaan - painikkeesta

Avautuvasta näkymästä löydät Uusi yritys - painikkeen, jota painamalla saat avautumaan uuden yrityksen lomakkeen:

Syötä yrityksen yritysmuoto, Y-tunnus/Yhdistysrekisteritunnus sekä nimi ja paina Tallenna. Voit lisätä järjestelmään niin monta yritystä kuin haluat, yritysten määrää ei ole millään tavoin rajoitettu.

Yrityksen poistaminen

Voit halutessasi poistaa yrityksen tiedot Airue.net - järjestelmästä. Poistaminen tapahtuu Yrityskohtaisissa Asetuksissa yrityksen yhteystietojen alla sijaitsevasta Poista tämä yritys Airue.net - järjestelmästä - painikkeesta.

Painiketta klikkaamalla saat auki seuraavan lomakkeen:

Kun painat Poista yritys - painiketta, saat tekstiviestitse kuusinumeroisen vahvistuskoodin jota tarvitset seuraavassa vaiheessa.

Yrityksen poistamisen saat vahvistettua syöttämällä saamasi vahvistuskoodin ja painamalla Vahvista yrityksen poistaminen. Poistettuasi yrityksen sinut kirjataan ulos, minkä jälkeen voit kirjautua sisään normaalisti ja lisätä järjestelmään uusia yrityksiä.

Käyttäjän asetukset

Käyttäjäkohtaiset asetukset löydät sivupalkin Toiminnot - valikosta.

Käyttäjän asetuksista voit muokata henkilökohtaisia tietojasi sekä vaihtaa halutessasi salasanaasi tai puhelinnumeroasi.

Seuraavaksi opit tekemään laskun Airue.net - sovelluksella