Rekisteröityminen sivukäyttäjäksi toiseen yritykseen

Voit rekisteröityä sivukäyttäjäksi toiseen Airue.net - ohjelmaan rekisteröityyn yritykseen Yrityksen valinta - näkymässä. Yrityksen valintaan pääset yläpalkissa äärioikealla sijaitsevasta Palaa yrityksen valintaan - painikkeesta.

Avautuvasta näkymästä löydät Uusi yritys - painikkeen, jota painamalla saat avautumaan uuden yrityksen lomakkeen. Uuden yrityksen lomakkeella klikkaa Rekisteröidy sivukäyttäjäksi toiseen yritykseen

Avautuvalla lomakkeella syötä hallussasi oleva Yrityksen salainen avain ja paina Tallenna.